Diabetis: Estratègies terapèutiques.

Certificat
Destinat
Hores
Credits
Format
Idioma
Inscripció
Preu
Inscriure'm

Professionals de la salut

40h Sol·licitat Online Castellano Tancada
Inici 20/04/2014
299€ Més informació

Amb el desenvolupament de noves tècniques i estratègies preventives, la població mundial té una major esperança de vida. Però, en contrapartida ha augmentat de manera proporcional el desenvolupament de patologies cròniques degeneratives.

Les dades actuals epidemiològiques de la diabetis evidencien un impacte en salut pública amb una necessitat immediata d’implementar mesures urgents, professionals i efectives en la prevenció i control de la malaltia i de les seves complicacions. No és pas una tasca senzilla, ja que requereix la implicació de tots els actors socials: metges, infermers, nutricionistes, educadors o psicòlegs i principalment la persona afectada per diabetis.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) a través de la Federació internacional de la Diabetis (IDF) ha demostrat que ha una manca de professionals sanitaris preparats i de programes formatius per a aquests. I com la pròpia IDF declara “L’educació diabètica és una especialitat que exigeix coneixements i competències a nivell avançat. D’aquesta manera, una educació diabètica impartida per professionals sanitaris ben preparats, passés a formar part integral de l’atenció clínica, clau per a un bon autocontrol “.

Aquest curs ha estat desenvolupat com a resultat d’una anàlisi multidisciplinari realitzat per e-Spira Mirabilis Health, SCCL prenent com a base de referència les estratègies del currículum internacional per a l’educació diabètica de professionals sanitaris de la IDF, així com de l’evident necessitat d’actualització específica sobre dades basades en evidència que inclouen diferents estratègies de la medicina biològic naturista especialment en fitoteràpia i suplementació nutricional.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Delicious
  • Add to favorites
  • Email